Over ons

 

De Keukenmuis

Kwaliteitskeukens voor elke portemonnee.

Over ons

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in de keukenmontage, hebben wij in de zomer van 2015 met trots onze keukenzaak “De Keukenmuis” aan de Boergoensestraat 124 B in Rotterdam geopend. Een kleine zaak met grootse aanpak en met een Rotterdamse mentaliteit.

 

Wij begrijpen dat het uitzoeken van een keuken een speciale gelegenheid is en vooral leuk en ontspannend moet zijn. In onze kleine, gezellig showroom geven wij u een kleine impressie van wat er zoal mogelijk is. Onze ruime ervaring in de keukenmontage is direct in uw voordeel want hierdoor voorzien wij u van goed en praktisch advies zodat u nog jarenlang dagelijks plezier beleeft van uw nieuwe keuken.

 

De Keukenmuis is een keukenspeciaalzaak en maakt geen deel uit van een keukengigant, zodat wij onze kosten laag kunnen houden. Wij kopen rechtstreeks in bij de fabrikanten en daarnaast hanteren wij een eerlijk verdienmodel. De combinatie van deze drie elementen vindt u terug in onze scherpe prijzen. Bij aankoop hoeft u geen opdringerige verkooptactiek, kortingen, presentjes en zakkende prijzen te verwachten want onze prijzen spreken voor zich.

 

De Keukenmuis verkoopt u graag een volledige keuken voorzien van inbouwapparatuur van topmerken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en prettige service voor vele jaren. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

 

Social Media

Openingstijden

 

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17:30

Zaterdag: 09:00 - 17:00

Zondag: Op afspraak

Contact

 

Boergoensestraat 124 b

3082 KD Rotterdam

 

Telefoon:

010 - 785 89 40

06 - 21 53 89 98

 

Email: info@dekeukenmuis.com

 

Betaalrekening gegevens:

De Keukenmuis

NL63 INGB 0007 0396 31